NOÉ

Inspiráló kutyák

A NOÉ Állatotthonban is - ahogy az ország számos más kutyamenhelyén - a férőhelyek csordultig teltek. Ezért a szokásos adománygyűjtő kampány helyett az állatotthonnak az örökbefogadást kellett ösztönöznie, hogy minél több négylábú lakója leljen végleges otthonra és gazdikra.

kihívás

Egy kutya nem egyszerűen okos, hűséges, érzékeny vagy szép, hanem örömet okoz, társsá válik - gyakran inspiráló társsá. A kampány során inspiráló ember-kutya társakat, illetve mély és bensőséges viszonyukat szerettünk volna bemutatni, de az anyagi lehetőségek az influencerek bevonását nem tették lehetővé. Más módon kellett megmutatnunk, mit hozhat egy kutya a gazdája életébe.

megoldás

A történelemhez nyúltunk vissza: híres gazdák híres kutyáinak a szobrait készítettük el, és helyeztük ki a történelem és az művészetek nagy alakjainak szobrai mellé. A kutyaszobrok névtáblái is elvezettek arra a microsite-ra, ahol a Noé gazdira váró lakóit egyéniség és inspiráció alapján lehetett megismerni. Természetesen a híres párosok történetei az Instagramról és a Facebookról sem maradhattak ki.

eredmény

A múlt hírességeinek és kedvenceiknek közös történeteire több mint 40 ezren lett kíváncsiak a közösségi médiában, minimális tartalomszponzoráció mellett. Közülük közel 9000-en meg is osztották a történeteket, és közel ezren tovább is mentek a microsite-ra, hogy megismerkedjenek a jövő kedvenceivel.

Díjak:

BRONZ 2019 / Best.net
Intergrált kampányok
EZÜST 2020 / Hipnózis
Hagyományos outdoor megjelenés
BRONZ 2020 / Hipnózis
Intergrált, társadalmi célú kampányok