Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

74. epizód - Merch a lelke mindennek?

A merchandising mechanizmusairól és márkákhoz fűződő kapcsolatáról beszélgetünk Jakab Péter art directorral. A hírek között Valentin-napi körképünket hallhatjátok, melyben érintjük a Greenpeace, a Dreher, a Telekom és az Auchan Csömör aktivitásait. Ezen kívül szemlézzük a Blikk promóciós kampányát, a Milupa új szpotját, valamint a Telekom okos wifit bemutató filmjét.

73. epizód - Tükröt tart a CSR a vállalatok elé

Az elmúlt egy év hazai CSR aktivitásairól és a mögöttes motivációkról beszélgetünk Szabó Istvánnal, a KPMG Tanácsadó Kft. senior managerével. Híreink között szó lesz a Burger King legújabb, CSR-be hajló PR aktivitásáról, a Ryanair vakcina-ihlette kisfilmjéről, valamint az ÖRT és a GVH közös workshopjáról. A platformhírek között beszámolunk arról, hogy mennyit tévéztünk tavaly, a szpotszemlében pedig a Kometa, valamint a Szerencsejáték Zrt. új Tippmixpro filmje.

72. epizód - Teaselni vagy nem teaselni - ez itt a jó kérdés

A teaser-kampányok szerepéről és hasznáról beszélgetünk Tóth Gergő szövegíróval. A hírek között szólunk az Erste Bank új digitális platformjáról, a Bright White fogfehérítő GVH-szankciójáról, valamint a Telekom és a Hintalovon Alapítvány közös edukatív aktivitásáról. Szpotszemlénkben a Jófogás animációs szpotját és a Profession új kisfilmjét vizsgáljuk.