Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

168. epizód - Senki sem szeretne sztereotípia lenni

Az epizód vendége Bodnár Bence szabadúszó kreatív stratéga, akivel arról beszélgetünk, miért túl gyakoriak a sztereotipikus karakterek a reklámokban. Előtte szpotszemle: megnézzük a Zing Burger növényi pogácsás burgereit bevezető filmjét Növényi Norberttel és Katz Dáviddal, valamint a CBA Szaxispasival készült szpotját, aki egyébként az élelmiszerlánc TikTok-tartalmainak is a főszereplője.

167. epizód - Megváltó Green Pledge?

Mi az a Green Pledge, és hogyan lehet zöldíteni a reklámkészítés folyamatát? Gerendi Zsolt, az ÖRT főtitkára az epizód vendége. A fenntarthatóbb reklámozásról szóló beszélgetés előtt szpotszemle: megnézzük a Rhinospray Plus különböző orrokat felvonultató reklámját, a Penny Csonka Picivel készült szpotjait, a 15 éves Aldi saját értékeit bemutató imázsfilmjét, valamint a KPMG népszerű stand-uposokkal készült videóját.

166. epizód - Egy influ-rangsor viharos utóélete

Knittel Martin, a Forbes újságírója a vendégünk, akivel arról beszélgetünk, miért és hogyan készült a Forbes influenszer toplistája. Azt is megtudtuk, hogy a lista ötletgazdája és összeállítója mit gondol az influenszerekről.