Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Kanicsár Ádám, Kuli Anna, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

41. epizód - A storytellingtől a világteremtésig

Az adás vendége Bakk Ágnes, MOME PhD doktorandusza, akivel a történetmesélés két különös szegmensébe nyerünk betekintést. Szót ejtünk a Soproni új szpotjáról, az Olay kozmetikai cég testpozitív döntéséről, a Girls Girls Girls Magazine új szpotjáról Cynthia Nixonnal, a Corona sör balszerencsés időzítésű és megfogalmazású kampányáról, és az Európai Bíróság döntéséről, miszerint a reklámadó jogszerű.

40. epizód - A gyerekek felszólítgatásáról

Az Önszabályozó Reklám Testület igazgatójával, Dr. Fazekas Ildikóval beszélgetünk a Gazdasági Versenyhivatal új ajánlásairól, melyben külön is foglalkoznak a gyerekekkel mint célcsoporttal. Ezen kívül beszélünk még a Tik Tok szülőknek kedvező újításáról, a stockholmi Folkoperan gyerekeknek szóló kampányáról, az amerikai tévénézők csökkenő trendjéről, a brit Tesco bőrszínekhez igazított sebtapaszairól, a Twitter Fleet funkciójáról, illetve a Magenta 1 legújabb reklámfilmjéről, mely az idősebb generációt hozza közelebb a fiatalokhoz a technológia segítségével.

39. epizód - Fesztiválalapozás

A reklámfesztiválokat érintő újdonságokról és az idei év változásairól beszélünk Pál Zsomborral, a Kreatív főszerkesztőjével. Szó lesz többek között a világ egyik legnagyobb állatvédő kampányának lezárásáról, a 2019-es év M+ Listájáról, a SAS svéd légitársaság időközben visszavont reklámjáról, a 444 Makro c. nyomtatott vállalkozásáról és a METU diákjainak kisfilmjéről.