Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

91. epizód - Sokszínű emberiség, egyszínű reklámvilágok

Dr. Fazekas Ildikóval, az Önszabályozó Reklám Testület igazgatójával beszélgetünk a szervezet sokoldalú emberábrázolásról szóló ajánlásgyűjteményéről. Előtte a szpotszemlében az iPon “Csak megbízható helyről vásárolj” kampányának filmje, valamint az Accu-Chek szpotja a témánk, amely a rendszeres vércukormérés fontosságára hívja fel a figyelmet. Szó lesz még a Milli Jegeskávé 360 fokos, Jóbarátok tematikájú kampányáról és az Instagram lehetséges profilváltásáról is. Nem hagytuk ki Korda György újraforgatott videóklippjét sem, amellyel a Budapest Airport szerette volna újra felidézni az utazás izgalmait és a repülés hangulatát.

90. epizód - Versenyben a kreatív és a HR szakma?

A munkáltatói márkaépítésről és kreativitás employer brandingben betöltött szerepéről beszélgetünk Kádár Balázzsal, az Employer Branding Award alapítójával. Előtte szó lesz az Apenta új szpotjáról, az IKEA ruhakollekciójáról, a Red Bull promóciójáról, valamint a Groupama Biztosító és a Telekom legújabb employer branding aktivitásairól is.

89. epizód - Sport: támogatás vagy kommunikáció

Sportszponzorációról beszélgetünk Fetter Balázzsal, a MOL szponzorációs és mecenatúra vezetőjével, aki többek között azt is elárulja, hogy a labdarúgáson kívül milyen további sportokat érdemes támogatni, és milyen sportolókkal érdemes együttműködni.