Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Kanicsár Ádám, Kuli Anna, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

47. epizód - A fiatalok médiahasználata, vagy nem-használata

A fiatalok média- és hírfogyasztási szokásairól beszélünk Stark Bence médiaszakértővel. Ezen kívül szót ejtünk még a GVH az alza.hu részére kiszabott hatalmas bírságáról, a #PowerOfLiveEvents nemzetközi rendezvényszakmai kezdeményezésről, a Spotify bábokat szerepeltető új reklámszpotjáról, a Libresse új kampányáról, melyben a főszerepet a méh kapta, majd pedig a XIXO márka újrapozicionáló szpotjáról.

46. epizód - Gyerekek a reklámokban - Mit igen, és mit nem?

Az adás vendége Dr. Sánta Nóra, a Hintalovon Alapítvány Gyermekjogi Központjának vezetője, akivel arról beszélgetünk, mikor indokolt gyerekeket szerepeltetni a reklámokban, mik az erre vonatkozó ajánlások, irányelvek.

45. epizód - Milyen jövő vár a reklámokra a koronavírus fényében?

Takó Attilával, az Ipsos reklámkutatási üzletágának vezetőjével elemezzük a reklámozás koronavírus hatására kialakuló új szerepeit az emberek életében. Az aktualitások között beszélünk még a JOY digital special és legutóbbi kuponnapjáról, az Isobar Budapest home