Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

133. epizód - Jó ötletek, ide!

Egy új magyar közösségi piactérről, a Brancsról, a közösségi finanszírozásról és magyar vásárlókról Kövesdi Gáborral, az alapítóval beszélgetünk. Előtte szpotszemle, melynek szereplői a Groupama, az Auchan Korzó és a Soproni.

132. epizód - Mi kerül a kosárba, ha beüt a krach?

A vendégünk Vágyi Erik, a NielsenIQ ügyvezető igazgatója, akivel arra beszélgetünk, hogy a fogyasztásunk a borús gazdasági kilátások hatására hogyan változhat. Előtte szpotszemle: megnézzük az Unicum friss reklámszpotját, a Rossmann Istenes Bence főszereplésével készült új filmjét, valamint az Univer Erős Pista termékéhez készült #Pistázdmeg reklámfilmjét.

131. epizód - Nappalok az Ügynökségek Éjszakája után

Ebben az epizódban az Ügynökségek Éjszakája a fő témánk, az egyik ötletgazda, Csirke Dániel a vendégünk. A VMLY&R kreatív igazgatójával többek között az esemény céljáról beszélgetünk, de az is szóba kerül, mik voltak a legnépszerűbb programok. A műsor első felében megnézzük a Profession.hu kékgalléros és vidéki munkavállalókat célzó szpotját, illetve a BENU Gyógyszertárak születésnapi kisfilmjét is.