Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

98. epizód - Bevezetünk a metaverzumba

A metaverzumról és Zuckerberg víziójáról beszélgetünk Király Évával, a Mediator social media csoportvezetőjével. A szpotszemlében a CIB személyi kölcsön szpotját vetjük össze az OTP azonos témájú filmjével. Híreink között szó lesz az újonnan nyílt budapesti Etele Pláza bevezető kampányáról; az Allianz márkafrissítő kampányáról, amelyben az ügyfelek a főszereplők; valamint a Netpincér Foodpandává válásár

97. epizód - Marketinges hiedelmek nyomában

Kovács Leventével, a Reklámtörténet blog alapító-szerkesztőjével elavult marketinges hiedelmekről beszélgetünk, és a tényalapú marketing friss felfedezéseiről. A szpotszemlében a Retro Jeans és az FTC kollaborációja a témánk. Az adás első felében szó lesz még a Magyar Államkincstár új szpotjáról, a Mr. Mustang Zrt. Mucsi Zoltánnal készült videójáról, a Jófogás “Jobb gazdi leszek” videósorozatáról, és a Magyar logók albumról.

96. epizód - Mi lesz a tévében?

Tévés formátumokról, a lineáris tévécsatornák és a streaming platformok jövőjéről beszélgetünk Szabó Balázzsal az RTL Magyarországtól. A kábelcsatorna programming- és tartalombeszerzési igazgató elmondja, hogyan fejlesztik online felületeiket, és hogyan találja meg a helyét egy-egy műsor a csatornák között. Az aktualitások között szó lesz az OTP Junior influenceres videókampányáról, a Beefeater utolsó nyári koccintásra invitáló social aktivációjáról, az Álarcos énekes c. műsor teaseréről, valamint a Telenor tudatos netezést népszerűsítő animációiról.