Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

102. epizód - A reklámszakma vizuális hősei

A grafikus, az art director és a designer lettek az epizód főszereplői. Barát Zoltán, a Mediator creative group head-je segít nekünk eligazodni a reklám vizuális szakmái között, különös tekintettel a karrierutakra.

101. epizód - Merülés a reklámos lélek mélyére

A 100. adás témájának folytatásaként ebben az epizódban a reklámos lélek mélyére merülünk Rendes Péter pszichológussal: az egó háttérbe szorításáról, az önbizalmad jelentőségéről és a metakognitív állapotról is beszélünk - és a kiégésről is hallhatsz.

100. epizód - Most mindent jóváteszünk

Most nem a reklámok és a kampányok, hanem azok készítői, a kommunikációs szakma munkatársai, azaz maguk a hallgatók kerülnek a középpontba. De előtte ajándék: egy kis én-időt kínálunk a lelki egyensúly visszanyeréséhez. A jól megérdemelt chill után Rendes Péter pszichológussal beszélgetünk a szakma mindennapi, emberi aspektusáról: azokról a félelmekről, kihívásokról, valamint azokról a nehéz helyzetekről, amelyek bárkit utolérhetnek a kommunikációs szakmában, reklámiparban, és ezekre megoldást is igyekszünk nyújtani.