Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

113. epizód - Felkerülhetett a humor a receptre

Bán Mercédesz, a Bioextra márkagazdája a vendégünk, akivel arról beszélgetünk, hogyan készítettek egy, a gyógyszerszektor reklámos sablonjait kerülő, szokatlanul vicces szpotot.

112. epizód - Ügyfelek-ügynökségek: itt az együttélés szabálykönyve

A Magyar Marketing Szövetség és a MAKSZ együttműködésében született meg a Fairplay Book, az ügyfél-ügynökség együttműködések jó gyakorlatainak gyűjteménye, az alkotók célja, hogy ez a viszony mindkét fél számára gyümölcsöző és partneri legyen. A miértekről a két szövetség képviselőivel, Blaskó Nikolettel és Mérő Ádámmal beszélünk.

111. epizód - A mi tavalyi besztofunk

A reBrief műsorvezetői a 2021-es kedvenceiket mutatják be 2022 első adásában. A megelőző év legfigyelemreméltóbb aktivitásait, kampányait, reklámszpotjait szedtük össze, olyanokat, amelyek előremutatóak és inspirálóak lesznek a 2022-es évre is. Merch-kampányoktól kezdve, klasszikus szpotokon át, trendformáló social aktivitásokig sokféle izgalmasság vár ebben az eklektikus válogatásban.