Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

69. epizód - Online reklámkerülők nyomában

Az adás főszereplői az online reklámkerülők, és a sütik, melyekről Püsök Ruben közösségi média és PPC szakértővel beszélünk. Szó lesz arról, hogy a Google kereshetővé teszi a TikTok és Instagram videókat, beszélünk a BAR:24 Borbár webshopjáról, a Zenith médiaügynökség új reklámpiaci elemzéséről és a Médiaunió 2021-es kampányterveiről. A szpotszemlénk pedig ezúttal a legfrissebb neuromarketinges eredményekről szól.

68. epizód - Az AP-kódon innen és túl

A promóciókkal kapcsolatos legfrissebb fejlesztésekről beszélünk Goneth Jácinttal, a Promolab üzletfejlesztési vezetőjével. Szó lesz még a Betone Studio podcast saleshouse-ról és az Instagram desktop felületének fejlesztési irányairól. Összefoglaljuk a legutóbbi GVH szankciók tanulságait, és ebbe a részbe befért még a 2021-es Best.Net, a Jagermeister támogatói programja, valamint a 24.hu reklámkampánya is.

67. epizód - Hűséges koncertfüggők a digitális térben

Évindítóként dr. Egri Gáborral, a Müpa értékesítési- és marketingigazgatójával arról beszélünk, mivé alakult a koncerthelyszín az online térben, és hol lesz nagyobb a közönség: a rendezvényeken vagy az online élőzéseken. Szólunk az NMHH legutóbbi bírságáról és tanulságairól, az Avon mellrák-kampányáról, a Müpa karácsonyi szpotjáról, a Genertel új kisfilmjeiről, a Regio játékbolt népmesébe szőtt cégtörténetéről, valamint a Mito reklámügynökség bolgár kalandjáról.