Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

153. epizód - Hang-erőemberek: főszerepben a narráció

Az epizód fő témája a dedikált reklámhangok fontossága, beszélgetőpartnerünk Vörös Tamás utómunka-producer az Umbrellától. A szpotszemlében helyet kapott a Direct One, amelynek szpotjában sorozatrészeket szinkronizáltak újra; de megnéztük az Aegon új kampányához, Németh Kristóf főszereplésével készült reklámokat

152. epizód - Podcastolás helyi platformon

Sebesta Dóra Judit, a Telekom stratégiai médiaszakértője a vendégünk, akivel a Podcast.hu létjogosultságáról és szolgáltatásairól beszélgetünk. A szpotszemlébe a Telekom és a MABISZ kerültek be. Megnézzük a Telekom és a Hintalovon Alapítvány edukációs kampányát és az ahhoz készült szpotot, amelynek célja, hogy segítse a szülőket gyermekeik online védelmében; valamint beszélünk a MABISZ őszi edukációs kampányáról és a kampányfilmjeiről, amelyekkel a jövőtervezés, a hosszútávú öngondoskodás jelentőségére szeretnék felhívni a figyelmet.

151. epizód - Z-gen a luxus vonzásában

A Z generáció luxus-észleléséről beszélgetünk Kucsera Melitta kutatásvezető és marketingmenedzserrel. Kiderül, hogy a fiatal fogyasztókat a luxus és a prémium pozícionálás mennyire vonzza, illetve egyáltalán mi a luxus számukra.