Hallgasd a TrendFM 94.2 MHz-en hétfőnként du. 3-tól, vagy válaszd a podcastot a Spotify-on!

reklám, marketing,
média velősen

Ez Magyarország kreatív és kommunikációs podcastja és rádióműsora hétről-hétre, a Mediator, a Trend FM és barátaik együttműködésében.

Házigazdák: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Marosi Viktor (Trend FM)
Szerkesztők: Czibóka Gabriella, Dankó Bence, Fazekas Anita, Tóth György, Négyesi Tamás és sokan mások
PR: Saliga Réka

Hallgató a vonalban (kérdés, számkérés, visszajelzés): Facebook, Instagram, e-mail

legutóbbi adásaink

54. epizód - Az insta-esztétika beeszi magát a reklámfilmezésbe

Mendrei Miklós reklámfilmrendezővel arról beszéltünk, hogy a közösségi médiás tartalmak vizualitása hogyan hat a reklámszpotok képi világára. Hallhattok az ÖRT kísérletéről, melyből kiderült, milyen reklámokat látnak a kiskorú facebookozók, és az Origo influencer-kampányáról is. Szpotszemlébe az OTP új kampánya, a Savoya Park zenés videóklippje, valamint a Telekom őszi filmje kerültek.

53. epizód - Rádió leköszön, podcast beköszön?

Vajon felváltja-e a földi sugárzású rádiót a podcast? Maradnak-e az audio műfajok úgy, ahogy most ismerjük őket? Vendégünk Román Balázs, a BETONE stúdió alapítója volt. Beszélünk az Impact Works rádiós kutatásáról, az újrainduló Szabad Európa Rádióról, a BP Clothing és a Dreher, illetve az IKEA és a LEGO együttműködéséről. A platformhírek között hallhattok az Apple és a Facebook pávatáncáról, a szpotszemlében pedig a Márka ital legutóbbi kampánya lesz a témánk.

52. epizód - Rátalálunk a PR relevanciájára

A PR szerepéről beszélgettünk Sztaniszláv Andrással, a Magyar Public Relations Szövetség elnökével. A hírek között szó volt még egy PR-bukásról, az Auchan-Korzó két új márkanagykövetéről, a KFC “Finger Lickin’ Good” szlogenjének felfüggesztéséről, a Droga5 Setapp alkalmazásról készített kisfilmeiről, a szpotszemlében pedig a Vodafone műfajmániás kampányáról számoltunk be.