változtatnál?

Ha szívesen hoznál új árnyalatot a már így is sokszínű csapatunkba, jelentkezz, és ismerjük meg egymást!

csatlakozz a csapatunkhoz!

Ha szeretnél egy igazán nyitott, baráti, emberséges csapat tagja lenni, akkor nézd át az aktuális állásajánlatainkat, és jelentkezz!

Ha épp nincs semmi neked való, akkor is írj bátran, ha úgy látjuk, illenél a csapatba, előbb vagy utóbb megtaláljuk a helyed.

Account Director

Legyél nálunk Account Director! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár :)

Senior Account Manager

Legyél nálunk Senior Account Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Digital Account Manager 

Legyél nálunk Digital Account Manager! Téged keresünk, ha rendelkezel digitális ügynökségi tapasztalattal, lázba hoz a különböző digitális felületek gondozása, továbbfejlesztése, és nem ijedsz meg a projektek nagyságától és komplexitásától sem. Nálunk egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben dolgozhatsz, ahol az egyéni fejlődésed is biztosított. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Senior PPC Manager

Legyél nálunk Senior PPC Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként izgalmas ügyfelekkel, innovatív projekteken és nemzetközi kampányokon dolgozni. Google Partner státusszal rendelkező ügynökségünknél nem szab határt ötleteidnek a hirdetési keret, és nálunk egyszerre élvezheted az irodai élet és a home office előnyeit is. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Account Manager

Legyél nálunk Account Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Traffic Manager

Legyél nálunk Traffic Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott és közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben lehetsz a csapat olajozott működésének motorja, és kamatoztathatod tudásod az ügynökség szakmai sikereinek elérésében. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Art Director

Legyél nálunk Art Director! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott és közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben lehetsz a csapat olajozott működésének motorja, és kamatoztathatod tudásod az ügynökség szakmai sikereinek elérésében. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Copywriter

Legyél nálunk Copywriter! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott és közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben lehetsz a csapat olajozott működésének motorja, és kamatoztathatod tudásod az ügynökség szakmai sikereinek elérésében. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:)

Social Media Manager

Legyél nálunk Social Media Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám és kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad :)