változtatnál?

Ha szívesen hoznál új árnyalatot a már így is sokszínű csapatunkba, jelentkezz, és ismerjük meg egymást!

csatlakozz a csapatunkhoz!

Ha szeretnél egy igazán nyitott, baráti, emberséges csapat tagja lenni, akkor nézd át az aktuális állásajánlatainkat, és jelentkezz!

Ha épp nincs semmi neked való, akkor is írj bátran, ha úgy látjuk, illenél a csapatba, előbb vagy utóbb megtaláljuk a helyed.

Account Director

Legyél nálunk Account Director! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár :) Várunk jelenlegi irodánkban a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig már új helyen, a BudaPart városnegyedben.

Senior Account Manager

Legyél nálunk Senior Account Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:) Várunk jelenlegi irodánkban a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig már új helyen, a BudaPart városnegyedben.

Account Manager

Legyél nálunk Account Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:) Várunk jelenlegi irodánkban a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig már új helyen, a BudaPart városnegyedben.

Art Director

Legyél nálunk Art Director! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott és közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben lehetsz a csapat olajozott működésének motorja, és kamatoztathatod tudásod az ügynökség szakmai sikereinek elérésében. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:) Várunk jelenlegi irodánkban a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig már új helyen, a BudaPart városnegyedben.

Copywriter

Legyél nálunk Copywriter! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott és közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben lehetsz a csapat olajozott működésének motorja, és kamatoztathatod tudásod az ügynökség szakmai sikereinek elérésében. Budai irodánkban egy lelkes, vidám, kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad:) Várunk jelenlegi irodánkban a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig már új helyen, a BudaPart városnegyedben.

Social Media Manager

Legyél nálunk Social Media Manager! Téged keresünk, ha szeretnél egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként színes ügyfélportfólióval, komplex és izgalmas projekteken dolgozni. Nálunk alkotó, kreatív szellemiségű, az egyéni fejlődésedet is támogató munkakörnyezetben kamatoztathatod tudásod a kommunikáció minden területén. Budai irodánkban egy lelkes, vidám és kutyabarát közösség vár, amelyben munkaidő után is jól fogod érezni magad :) Várunk jelenlegi irodánkban a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig már új helyen, a BudaPart városnegyedben.