változtatnál?

Ha szívesen hoznál új árnyalatot a már így is sokszínű csapatunkba, jelentkezz, és ismerjük meg egymást!

csatlakozz a csapatunkhoz!

Ha szeretnél egy igazán nyitott, baráti, emberséges csapat tagja lenni, akkor nézd át az aktuális állásajánlatainkat, és jelentkezz!

Ha épp nincs semmi neked való, akkor is írj bátran, ha úgy látjuk, illenél a csapatba, előbb vagy utóbb megtaláljuk a helyed.

Social Media Group Head

Legyél nálunk Social Media Group Head! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Social Media Manager

Legyél nálunk Social Media Manager! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Médiatervező

Legyél nálunk Médiatervező! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Média asszisztens

Legyél nálunk Média asszisztens! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Senior Account Manager

Legyél nálunk Senior Account Manager! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Account Manager

Legyél nálunk Account Manager! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Art Director

Legyél nálunk Art Director! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.

Copywriter

Legyél nálunk Copywriter! Ha az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségénél képzeled el a jövődet, akkor jó helyen jársz. És ha egy nyitott, közvetlen csapat tagjaként, kreatív szellemiségű munkakörnyezetben szeretnél dolgozni, akkor is. Színes ügyfélportfóliónknak köszönhetően, komplex és izgalmas projektek várnak rád, ha pedig fejleszteni szeretnéd tudásod, mi abban is partnerek vagyunk. Várunk kutyabarát irodánkban, most még a Kolosy térnél, 2023. nyarától pedig a BudaPart városnegyedben.