nem csak dolgozni jó együtt

A munkaidőn túl is jó egymás társaságában, sokszor keressük egymást munkán kívül is. Ellátjuk magunkat programokkal munkaidőben, és ha van kedvünk hozzá, utána is.

#tudásvágy

Brainfeed és Köztér néven tartunk külsős és belsős előadások a szakmáról és annak határterületeiről. Mert sosem tudhatjuk, milyen inspirációnak köszönhetjük a következő nagy ötletet.

A kreatívok pedig a CreaCrackeren élik ki magukat, ahol izgalmas témákat vetnek fel, érdekes prezentációkat tartanak a legújabb vagy épp legérdekesebb reklámokról.

brainfeed
köztér
creacraker

#egészség

Ha a napi stresszt egy békés jógával vezetnéd le, arra is van lehetőség, de ha inkább megmozgatnál pár mázsát, az is megoldható. De bírjuk a bringát is, és meg is könnyítjük, hogy azzal járj melóba: van bringatárolónk és több zuhanyzónk is.

Ráadásul nemcsak a cégben vagyunk egy csapat, hanem a focipályán is. Vagy kettő. A lényeg, hogy mindig van hely a keretben egy lelkes labdazsonglőrnek.

jóga
kondi
foci
bringa

#állatbarát

Nyugodtan hozd magaddal a négylábú személyi asszisztensed, nálunk már mindenki tud úgy enni, hogy közben reménykedő kutyaszemek nézik.

Akár még a halad is behozhatod, ha szorong otthon nélküled. Egy lakájos akvárium várja, amíg te dolgozol.

kutya
macska
nyuszi
halacska

#gasztro

Bár mindannyian tudjuk, hogy a világot a kávé tartja mozgásban, napközben gyakran visszanézünk a recihez is, mert időnként rejtélyesen megtelik a csodák tálja jobbnál jobb nasikkal. Néha pedig kell egy jó kis vitaminlöket, ezért nemcsak nasikkal, hanem gyümölcsökkel is feltankolhatsz.

kávé
nass
gyümi

#kikapcs

A nap végén popcornillatot érzel? Érdemes kicsit még maradni, ha szereted a jó filmeket. Ilyenkor együtt megnézünk egy-egy klasszikust, és jól kibeszéljük. Ha épp nem FIFA bajnokság zajlik. Vagy ha épp nem sütnivalóval a hátizsákunkban indulunk az erdő felé. De van, hogy egy sörre csábulunk el. Vagy többre. De elmondjuk bővebben is egy korsó mellett, ha érdekel...

filmklub
konzol
nyársalgó
sörklub