A Mediator csapata

A full service megközelítés végső soron fejben dől el. Ezért szeretünk egymással és ügyfeleinkkel is együtt gondolkodni, mert így születnek az eszközökön és kreatív ötleteken túlmutató, integrált megoldások. Olyan kampányok, amelyek nemcsak elérik a fogyasztót, de emlékezetesek is.

Biró László

CEO
Sokat néztem a Melrose Place-t, így amikor nem taxis akartam lenni mint Billy, akkor reklámos mint Alison. Végül rájöttem, hogy nem szeretnék egész nap autóban ülni.

Török Judit

media group head
15 éves szakmai múlt. Számos nagy, multinacionális médiaügynökségnél szerzett tapasztalat. Elhivatottság, ügyfélközpontú gondolkodás, ambíció és sikeresség. Ezt találtam meg a Mediatornál.

Tárkányi Szabolcs

creative director
Színek, hangok és formák. Márkák, ügyfelek és fogyasztók. Tenderek, kampányok és díjak. Gyors reakció, innovatív gondolkodás. 20 éve a szakmám a hobbim, a hobbim a szakmám.

Négyesi Tamás

business development director
Nagyra nőtt gyerek, örök elégedetlen, olykor túlságosan őszinte. Testhezálló hát azon dolgoznom, hogy jobb, hatékonyabb és motivált ügynökségként hozzunk létre igazán értékes dolgokat.

Stefanics Annamária

client service director
13 év a reklámszakmában. Számos nemzetközi ügynökség, márka és megszámlálhatatlan kampány áll mögöttem. A mottóm: „do it with passion or not at all”.

Kobza Attila

web development director
A mottóm: "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

És még sokan mások

munkatársak